Nederlandse versieEnglish version

 

Wat biedt Talent Taaltrainingen NL aan?

Ben je een beginner en wil je overleven in Nederland? Wil je je echt thuisvoelen tussen de Nederlanders? Bij ons leer je hoe je je collega's begroet, een drankje in een café bestelt of waarom alles altijd 'gezellig' is. Of ben je al gevorderd en wil je vlot  kunnen converseren? Of verwacht je werkgever dat je je schrijven perfectioneert zodat je probleemloos kunt e-mailen in het Nederlands?
Je bent aan het  juiste adres om succesvol te kunnen deelnemen aan het sociale leven en de arbeidsmarkt. En ook wat het onderwijs betreft zit je goed want wij bereiden cursisten voor op de Staatsexamens NT2-1, -2 en het Inburgeringsexamen.
Voor Nederlanders hebben wij een cursus Schriftelijke communicatie waarin je de puntjes op de i leert zetten. 

 

Hoe leer je een taal bij ons?

Wij creëren een informele sfeer tijdens de lessen zodat cursisten zich op hun gemak voelen. Onze ervaring is dat je zo het best en snelst een taal leert. Onze docenten zorgen voor inspirerende, afwisselende lessen met een vlotte aanpak zodat je snel en effectief leert. In het begin leggen we de nadruk op veel input, dus vooral veel luisteren, en daarna op veel spreken, oefenen dus!

Wij bieden lessen op maat aan dus we houden rekening met de volgende punten:

• de wensen van de cursist
• zijn (haar) taalniveau in het Nederlands
• zijn taalachtergrond
• zijn leercapaciteiten
• zijn geld- en tijdbudget

Groepen houden we klein zodat bovenstaande zoveel mogelijk overeenkomt bij de cursisten. In privélessen krijg je altijd een op maat gesneden programma.

Voordat je start krijg je een intake waarbij je een taaltoets doet en de docent met je doorneemt wat jouw wensen en mogelijkheden zijn. Daarna maakt de docent een lesplan voor jouw training. 

 

Algemene voorwaarden

Privacyreglement

Klachtenreglement